TV der bevæger dig

Tysk familie fanget af højvande på Rømø

En tysk familie blev onsdag eftermiddag fanget af tidevandet på Lakolk Strand på Rømø. De blev reddet i land, men deres bil står ikke til at redde. Foto: Google Maps

En tysk familie blev overrasket af tidevandet, da deres bil kørte fast i sandet på Lakolk Strand på Rømø. De måtte hentes i land af redningsmandskabet. Deres bil står ikke til at redde.

En tysk familie var ikke opmærksomme på det hastigt stigende tidevand, da de onsdag eftermiddag kørte tur på Lakolk Stand på Rømø.

Den tyske familie blev redet i land uden problemer, men deres bil er forsvundet i bølgerne, og den bliver helt sikket ikke til en brugbar bil igen.

Mads Leervad Dammak, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Familiens bil kørte fast i sandet, og de kunne ikke komme fri ved egen kraft, så de måtte tilkalde hjælp, da de blev fanget i det hastigt stigende tidevand.

- Den tyske familie blev redet i land uden problemer, men deres bil er forsvundet i bølgerne, og den bliver helt sikket ikke til en brugbar bil igen, siger vagtchef Mads Leervad Dammak, Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD. 

Læs også To fanget i bil af tidevandet ved Mandø

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu