TV der bevæger dig

Tyskerne hædrer den danske generalkonsul

Det var den tyske ministerpræsident Daniel Günther (CDU), der overrakte den eksklusive orden til den afgående generalkonsul. Foto: Tim Riediger, Flensborg Avis.

Flensborgs afgående generalkonsul Henrik Becker-Christensen fik tirsdag overrakt den sjældne slesvig-holstenske orden 'Verdienstorden des Landes Schleswig-Holsteins'.

Den danske generalkonsul i Flensborg, Henrik Becker-Christensen, fik ikke forlænget sin ansættelse, og i slutningen af august er der afskedsreception for ham  i Flensborg. Men i Slesvig-Holsten værdsætter man Henrik Becker-Christensens arbejde, og tirsdag fik han derfor tildelt den eksklusive »Verdienstorden des Landes Schleswig-Holsteins«.

Det skriver Flensborg Avis.

Det var ministerpræsident Daniel Günther (CDU), der overrakte ordenen. 

Han roste Henrik Becker-Christensens store indsats som brobygger mellem Danmark og Tyskland.

Læs også Ny generalkonsul: Det er et drømmejob for mig

- For delstatsregeringen og Slesvig-Holstens forvaltning har De altid været en kompetent og saglig kontaktperson. Vi i Slesvig-Holsten har meget at takke Dem og Deres arbejde for, sagde Daniel Günther blandt andet.

Henrik Becker-Christensen er kun den tredje dansker, der får tildelt ordenen. Tidligere er forhenværende regionsrådsformand og minister, Carl Holst (V), og tidligere rektor for Syddansk Universitet, Jens Oddershede, blevet hædret med ordenen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden