Tyvebande afsløret af politiet

Seks mænd anholdt og sigtet for indbrud i private hjem og for groft hæleri. Det stjålne er foreløbig værdisat til flere millioner kroner.

Østjyllands og Sydøstjyllands Politi slog tirsdag til i fællesskab mod indbrudskriminalitet og hæleri. Seks mænd på henholdsvis 25, 29, 30, 36, 39 og 52 år er anholdt i Horsens og Aarhus-området.

Der er gennemført ransagninger af flere lokaliteter i løbet af dagen. Også mod sælgere og aftagere af tyvekosterne. Under ransagningerne er der fundet en del ting, som stammer fra indbrud og hæleri.

Det er politiets vurdering, at der er tale om organiseret indbrudskriminalitet og hæleri, som også går ud over Danmarks grænser.

I morgen onsdag fremstilles de seks mænd i grundlovsforhør i retten i Horsens med påstand om varetægtsfængsling. Der vil ved grundlovsforhøret blive anmodet om lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning. Derfor kan politiet ikke komme med yderligere oplysninger og detaljer om efterforskningen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.