TV der bevæger dig

Tyveknægt ville true sig til flugtbil med økse

Den 20-årige blev kort efter anholdt af en politipatrulje i nærheden. Arkivfoto.

En 20-årig mand truede tirsdag aften i Horne ved Varde et ældre ægtepar og forlangte at få nøglerne til deres bil, da han blev overrasket under et indbrud.

Den 20-årige mand blev overrasket, da han tirsdag aften kort efter klokken 22 var ved at begå indbrud i et haveskur for at stjæle noget el-værktøj.

Da tyven blev opdaget, tog han flugten til fods og opsøgte et ældre ægtepar i nabolaget og forlangte at få udleveret deres bilnøgler, så han kunne fortsætte i bil.

Ægteparret nægtede dog at give den 20-årige nøglerne, så han måtte fortsætte på gå-ben og blev kort efter anholdt af en politipatrulje i nærheden.

Naboparret er en 66-årig mand og en 62-årig kvinde. 

- De slap med forskrækkelsen og er uden fysiske skader, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD.

Den 20-årige mand er kendt af politiet i forvejen. Han er nu sigtet for sigtet for tyveri og røveriforsøg og bliver formentlig fremstillet i grundlovsforhør i løbet af onsdag.

Politiet havde travl nat i Varde-området

Ud over røveriforsøget i Horne, så blev en 24 årig mand kort efter klokken 01 anholdt i Varde efter en længere biljagt, hvor han undervejs kørte overfor rødt lys syv gange. Den 24-årige er udover hensynsløs kørsel også blevet sigtet for både sprit- og narkokørsel. Han er tidligere dømt for lignende forseelser og fik derfor også konfiskeret bilen, som han kørte i.

Kort før klokken 03 blev en 53-årig mand taget på fersk gerning, da han var brudt ind i en institution i Oksbøl og var i fuld gang med brække et pengeskab op. Han blev afsløret af lyset fra den medbragte lommelygte og en vaks borger slog alarm.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden