TV der bevæger dig

Udflytning af arbejdspladser giver længere ventetider

NaturErhvervstyrelsen indtager Augustenborg Slot i løbet af 2016 og 2017. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

NaturErhvervstyrelsen er i gang med at flytte 400 medarbejderes opgaver fra København til Sønderborg. Og det betyder, at styrelsen er længere tid om at behandle sager.

NaturErhvervstyrelsen er i gang med at rykke teltpælene op og flytte tværs over landet fra København til Augustenborg Slot på Als. Og det har konsekvenser for sagsbehandlingstiden. Det skriver NaturErhvervstyrelsen i dag på deres hjemmeside.

Den længere sagsbehandlingstid betyder blandt andet, at landmænd og fiskere må vente længere på deres tilskud fra NaturErhvervstyrelsen. Og den længere ventetid

- Vi gør alt, hvad vi kan, for at landmænd og fiskere bliver berørt mindst muligt af flytningen. Vi bygger hurtigt op i Sønderjylland og har allerede dygtige folk i gang med at sagsbehandle her, mens erfarne medarbejdere hjælper til med oplæring. Derudover prioriterer vi ressourcerne bedst muligt, køber hjælp udefra, kører med dobbeltbemanding på nogle områder og ansætter vikarer for at komme bedst muligt igennem, siger direktør i NaturErhvervstyrelsen, Jette Pedersen, til TV SYD.

Styrelsen har allerede 85 medarbejdere på plads på Augustenborg slot og yderligere 291 medarbejdere kommer til slottet i løbet af 2016 og 2017.

Du kan læse meget mere om NaturErhvervstyrelsens udflytning her.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden