Udsigt til en mere fremkommelig morgen

Onsdag morgen er de fleste større veje ryddet for sne - og der er udsigt til, at morgentrafikken kan afvikles uden de helt store problemer, selvom frosten stadig bider.

Der er stadig store mængder sne mange steder langs østkysten, mens Esbjerg og hele vestkysten indtil i nat er gået fri af det kraftige snefald. 

Tidlig onsdag morgen er mange mindre veje sneglatte, mens motorvej E45 stort set er ryddet i alle spor i begge retninger, så der her atter køres på asfalt. Motorvejen kan dog fortsat være pletvis sne- og isglat, så der er al mulig grund at komme hjemmefra i god tid og køre forsigtigt.

I nattens løb er der kun sket et par mindre uheld på grund af det glatte føre. Ved Kruså kørte en bil med tre unge tyske mænd i grøften - men de slap med knubs.

Lastbiler havareret onsdag morgen

Ved 07-tiden onsdag morgen er lastbiler havareret ved henholdsvis Skærup og Haderslev på motorvej E45, hvor de skaber skaber kø i nordgående retning.

DMI har udsendt varsel om risiko for snefygning langs hele østkysten i Syd- og Sønderjylland.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.