TV der bevæger dig

Udvider eftersøgningen af 88-årig

00:25

Sydøstjyllands Politis eftersøgning er torsdag koncentreret om områderne ved Vejle Ådal og Skibet. Foto: Thomas Larsen Bjerre, TV SYD.

1 af 2

Eftersøgning af den forsvundne 88-årige Egon Preben Andersen fra Vejle fortsætter torsdag i området omkring Skibet og Vejle Ådal samt ved Vejle Banegård.

Sydøstjyllands Politi har modtaget mange henvendelser i sagen fra borgerne, og eftersøgningen er derfor i dag koncentreret om områderne ved Vejle Ådal og Skibet. Eftersøgningen foregår med hundepatruljer i området og med helikopter, hvis vejret tillader det.

På baggrund af konkrete vidneudsagn har Sydøstjyllands Politi også sat fokus på et nyt område i efterforskningen, nemlig Vejle Banegård. Et vidne har tilsyneladende set Egon Preben Andersen mandag morgen i de tidlige morgentimer på banegården med trekvartlang frakke og en bredskygget hat i hånden. Politiet opfordrer alle, som har været på Vejle Banegård mandag morgen i tidsrummet fra kl. 5 til 7, til at henvende sig på 1-1-4, hvis de har set den forsvundne 88-årige mand ved banegården.

Den 88-årige Egon Preben Andersen, som er lettere dement, forsvandt i søndags den 18. januar, hvor han var iført grå frakke og cowboyhat.

01:49 Luk video

Hør her Politikommissær Finn Ellegaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi, fortælle om eftersøgningen. Varighed: 1'45.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden