Udvider eftersøgningen af 88-årig

Eftersøgning af den forsvundne 88-årige Egon Preben Andersen fra Vejle fortsætter torsdag i området omkring Skibet og Vejle Ådal samt ved Vejle Banegård.

Sydøstjyllands Politi har modtaget mange henvendelser i sagen fra borgerne, og eftersøgningen er derfor i dag koncentreret om områderne ved Vejle Ådal og Skibet. Eftersøgningen foregår med hundepatruljer i området og med helikopter, hvis vejret tillader det.

På baggrund af konkrete vidneudsagn har Sydøstjyllands Politi også sat fokus på et nyt område i efterforskningen, nemlig Vejle Banegård. Et vidne har tilsyneladende set Egon Preben Andersen mandag morgen i de tidlige morgentimer på banegården med trekvartlang frakke og en bredskygget hat i hånden. Politiet opfordrer alle, som har været på Vejle Banegård mandag morgen i tidsrummet fra kl. 5 til 7, til at henvende sig på 1-1-4, hvis de har set den forsvundne 88-årige mand ved banegården.

Den 88-årige Egon Preben Andersen, som er lettere dement, forsvandt i søndags den 18. januar, hvor han var iført grå frakke og cowboyhat.

Hør her Politikommissær Finn Ellegaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi, fortælle om eftersøgningen. Varighed: 1'45.