TV der bevæger dig

Uheld skaber kø på E45

Lastbilen endte i grøften, efter den havde påkørt køretøjet i nødsporet. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi, Twitter

Der var monteret en slag pude på køretøjet for at sikre de folk, som arbejder i nødsporet. Her ses resterne af puden. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi, Twitter

1 af 2

Et uheld skaber onsdag eftermiddag kø på E45 Sønderjyske Motorvej i sydgående retning. En lastbil har påkørt et køretøj, som var i nødsporet. Politiet melder om ingen tilskadekomne.

Et uheld skaber kø på E45 Sønderjyske Motorvej i sydgående retning. Uheldet er sket mellem rasteplads Øster Løgum Vest og Aabenraa N.

En lastbil har påkørt et køretøj, som befandt sig i nødsporet. Køretøjet signalerede, at der var folk i nødsporet, som arbejdede på en nødtelefon. Føreren af lastbilen mistede herredømmet og kørte i grøften. 

- Ingen er kommet noget til. Hverken chaufføren eller de to, som befandt sig i køretøjet i nødsporet, siger vagtchefen ved Syd-og Sønderjyllands Politi Nikolaj Hølmkjær til TV SYD. 

Bagpå køretøjet i nødsporet var monteret en slags pude, som skulle sikre dem, der befandt sig i køretøjet, og dem, der arbejdede i nødsporet. 

Opdatering 14:45: Vejdirektoratet skriver, at oprydningsarbejdet tidligst forventes overstået kl. 22:00. Lastbilen bliver bjerget efter kl. 20. Der må forventes ekstra rejsetid på strækningen.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden