TV der bevæger dig

Uheldige litauere løsladt

Politiet har løsladt tre litauere, som blev anholdt efter et færdselsuheld i Marbæk ved Esbjerg søndag. Politiet kunne ikke bevise, at nogle effekter i bilen var tyvekoster.

De tre litauere var kørende i en bil med udenlandske nummerplader. De var kørt ind i et træ ved Marbækgård - og anmelderen havde mistanke om, at de var spirituspåvirkede.

Da patruljen kom var de tre i gang med at skubbe den havarerede bil op på en større vej. En sad ved rattet og to skubbede bagpå. Manden ved rattet blev anholdt og sigtes for spirituskørsel - og de to andre tog politiet med, fordi de ønskede at få klarhed over nogle effekter i bilen.

Det var de tre dog slet ikke indstillet på. De sparkede bl.a. en politiradio i stykker og kom i klammeri med betjentene. Derfor kan de se frem til en sigtelse for hærværk og vold mod tjenestemænd.

I sidste uge blev to litauere anholdt i Varde og der blev fundet mange tyvekoster i et sommerhus ved Hvide Sande, hvor de havde base. Og tidligere har der været flere dager, hvor tyvebander bor i sommerhuse - og drager på tyvetogt derfra.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden