TV der bevæger dig

Uheldige litauere løsladt

Politiet har løsladt tre litauere, som blev anholdt efter et færdselsuheld i Marbæk ved Esbjerg søndag. Politiet kunne ikke bevise, at nogle effekter i bilen var tyvekoster.

De tre litauere var kørende i en bil med udenlandske nummerplader. De var kørt ind i et træ ved Marbækgård - og anmelderen havde mistanke om, at de var spirituspåvirkede.

Da patruljen kom var de tre i gang med at skubbe den havarerede bil op på en større vej. En sad ved rattet og to skubbede bagpå. Manden ved rattet blev anholdt og sigtes for spirituskørsel - og de to andre tog politiet med, fordi de ønskede at få klarhed over nogle effekter i bilen.

Det var de tre dog slet ikke indstillet på. De sparkede bl.a. en politiradio i stykker og kom i klammeri med betjentene. Derfor kan de se frem til en sigtelse for hærværk og vold mod tjenestemænd.

I sidste uge blev to litauere anholdt i Varde og der blev fundet mange tyvekoster i et sommerhus ved Hvide Sande, hvor de havde base. Og tidligere har der været flere dager, hvor tyvebander bor i sommerhuse - og drager på tyvetogt derfra.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden