Ulykke rammer Far til fire-film ved Vadehavet

En alvorlig ulykke har onsdag morgen ramt optagelserne til den nye Far til Fire-film, der i disse dage er i gang ved Vadehavet. Syd- og Sønderjyllands Politi modtog anmeldelsen om ulykken kl. 06,40 og oplyser nu, at en kvindelig skuespiller på 53 år er blevet indlagt på Sydvestjysk Sygehus med kvæstelser.

Ulykken skete i krydset ved Mandø Ebbevej og Laaningsvejen - det vil sige på fastlandet - da en traktor med to skuespillere ville køre op ad et dige. Ved toppen af diget begynder traktoren at glide, og en af skuespillerne falder af og bliver ramt af traktoren. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi onsdag kl. 10,25.

Det er ASA Film, der producerer Far til fire-filmen.

- Efter hvad jeg har hørt, så det meget dramatisk ud, og vi har valgt at indstille dagens optagelser, og der vil blive tilbudt krisehjælp til de øvrige tilstedeværende, siger direktør Henrik Møller-Sørensen fra Asa Film til Ritzau.

Henrik Møller-Sørensen bekræfter, at det er skuespilleren Bodil Jørgensen, der er bragt til behandling på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Ifølge ASA-direktøren er der ikke tale om livsfarlige kvæstelser, men ulykken var så dramatisk, at man fra produktionsselskabet har valgt at indstille optagelserne til filmen.

Blandt filmens skuespillere er ud over Bodil Jørgensen også Kurt Ravn, Jesper Asholt. Søs Egelind og Martin Brygmann.

I sidste uge begyndte optagelserne til "Far til fires vilde ferie" i studiet og i går blev de første scener filmet på Vestkysten.