TV der bevæger dig

Ung flov sønderjyde fik sten gennem ruden

Sten og seddel kastet gennem vindue

23 årige Anne Bruhn Jørgensen, der i et læserbrev gav udtryk for frustration over de mange DF-vælgere i Sønderjylland, er blevet udsat for grov chikane.

Dagbladet BT skriver i dag, at den unge studerende, der stammer fra Aabenraa men i dag bor i Aarhus, har fået kastet en sten gennem en rude til sit hjem. Sammen med stenen var en seddel med teksten klamme luder.

Anne Bruhn Jørgensen fortæller i dag på Facebook, at hun har fået rigtig mange reaktioner på et læserbrev i Jydske Vestkysten, hvor hun giver udtryk for, at hun er flov over at være sønderjyde.

 

Sådan skriver Anne Bruhn Jørgensen på sin Facebookside

Tak for alle jeres skønne inputs til debatten. Jeg har modtaget ualmindeligt mange opkald, smsser og privatbeskeder, og jeg har ikke nået at svare på det hele, men jeg tager det selvfølgelig til mig. Jeg må indrømme, at jeg blot er blevet styrket i den holdning, jeg allerede havde, og at jeg fortsat står på mål for den. Men tak for alt den konstruktive kritik - også denne sten der tidligere røg ind gennem mit vindue. Jeg har måske lidt svært ved at se det konstruktive i den, men jeg er nok også lidt snæversynet og bør måske bare gå tilbage til at kommentere tøj og X-factor som jeg plejer. Nu vil den her 'klamme ludder' smutte til eksamen.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden