27-årig tiltalt for 73 ulovligheder

En 27-årig vaneforbryder har blandt andet stjålet værktøj for flere hundrede tusinde kroner. Retssagen mod manden fra Kolding begyndte tirsdag ved Retten i Kolding.

Tirsdag var første dag i en retssag mod en 27-årig mand fra Kolding.

Han er tiltalt for 73 strafbare forhold, og har i dag kendt sig skyldig i langt de fleste tiltaler. Retssagen begyndte ved, at tiltalte blev afhørt om alle 73 forhold, og derefter blev der talt med vidner. På grund af det høje antal af tiltaler, tog afhøringen omkring 4 timer.

Manden er tiltalt for 73 strafbare forhold, som spænder vidt, lige fra overtrædelse af færdselsloven ved at køre på knallert uden hjelm til overtrædelse af loven om euforiserende stoffer ved blandt andet at have været i besiddelse af hash og amfetamin.

Blandt lovovertrædelserne hører også flere til de mere alvorlige forbrydelser, hvor der er risiko for fængselsstraf. Det drejer sig blandt andet om groft hæleri og grove tyverier, hvor han har stjålet værktøj for flere hundrede tusinde kroner.

Anklager ved Horsens Politi, Tobias Engby, fortæller til TV SYD, at dagen i morgen blandt andet kommer til at gå med vidneafhøringer og oplæsning af beviser.