Unge iværksættere fra Sydjylland på national salgsmesse

Unge iværksættere fra Sydjylland ruster sig til et succesfuldt arbejdsliv gennem deltagelse i undervisningsforløb inden for entreprenørskab.

På torsdag går det løs med national salgsmesse i Odense afholdt af Fonden for Entreprenørskab ? Young Enterprise, hvor 180 elev-virksomheder dyster.

Der vil være konkurrence til stregen og en tydelig vinderattitude hos de fremmødte unge iværksættere, der deltager ved den nationale salgsmesse i Rosengårdcentret i Odense.

Forud har alle elev-virksomhederne kvalificeret sig fra regionale konkurrencer rundt i hele landet. Et dommerpanel bestående af 80 erfarne erhvervsfolk vil efter en nøje vurdering af de enkelte virksomheders produkter afgøre, hvem der står med den mest lovende forretning.
- Eleverne vil blive vurderet på alt lige fra selve produktet til markedsføring, salg og økonomi, fortæller Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise.

Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise, der er arrangøren bag den nationale salgsmesse i Odense, leverer bl.a. uddannelsesmaterialer og udvikler programmer og forløb til såvel grundskoler, ungdomsuddannelser og de videregående uddannelser, der skal motivere elever til iværksætteri og innovation.