TV der bevæger dig

Unge iværksættere fra Sydjylland på national salgsmesse

Unge iværksættere fra Sydjylland ruster sig til et succesfuldt arbejdsliv gennem deltagelse i undervisningsforløb inden for entreprenørskab.

På torsdag går det løs med national salgsmesse i Odense afholdt af Fonden for Entreprenørskab ? Young Enterprise, hvor 180 elev-virksomheder dyster.

Der vil være konkurrence til stregen og en tydelig vinderattitude hos de fremmødte unge iværksættere, der deltager ved den nationale salgsmesse i Rosengårdcentret i Odense.

Forud har alle elev-virksomhederne kvalificeret sig fra regionale konkurrencer rundt i hele landet. Et dommerpanel bestående af 80 erfarne erhvervsfolk vil efter en nøje vurdering af de enkelte virksomheders produkter afgøre, hvem der står med den mest lovende forretning.
- Eleverne vil blive vurderet på alt lige fra selve produktet til markedsføring, salg og økonomi, fortæller Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise.

Fonden for Entreprenørskab - Young Enterprise, der er arrangøren bag den nationale salgsmesse i Odense, leverer bl.a. uddannelsesmaterialer og udvikler programmer og forløb til såvel grundskoler, ungdomsuddannelser og de videregående uddannelser, der skal motivere elever til iværksætteri og innovation.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden