Ungt par sigtet for grov vold mod deres spædbarn

Den kun seks uger gamle drengebaby har fået alvorlige skader over det meste af kroppen. Nu er forældrene varetægtsfængslet.

Forældrene på 23 og 27 år er sigtet for at ruske babyen, så han har brækket knoglerne over det meste af den lille krop. Begge kraveben, seks ribben, højre skinneben og begge overarmsknogler.

Det kom frem under den åbne del af grundlovsforhøret torsdag eftermiddag ved retten i Sønderborg, skriver JydskeVestkysten.

Ruskevolden er, ifølge avisen, sket i en periode fra drengen kom til verden den 19. oktober 2018 og frem til 4. december. Det skulle være sket i et rækkehus i Nordborg og muligvis også andre steder.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Den 23-årige mand og den 27-årige kvinde er nu varetægtsfængslet frem til 2. januar 2019. De nægter sig begge skyldige i anklagerne.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi er drengen uden for livsfare.

TV SYD har talt med Syd- og Sønderjyllands Politi, der ikke har yderligere oplysninger i sagen. Det er ikke lykkedes at få fat i anklager Anna Tornbo.