TV der bevæger dig

Uro i nattelivet gav travlhed for politiet

Syd- og Sønderjyllands Politi melder søndag morgen om en nat med mange mennesker i byen og stor travlhed efter overfald og smædesange.

Det var i Esbjerg, de alvorligste episoder fandt sted.

Her blev en ung mand kort efter midnat overfaldet og tildelt knytnæveslag og spark af en gruppe jævnaldrende mænd på hjørnet af Skolegade og Englandsgade i Esbjerg. Efter overfaldet forsvandt de voldelige unge fra stedet i en grå mindre bil. 

- Vi vil gerne høre fra vidner til overfaldet, der udspringer af uoverensstemmelser i nattelivet og ikke har noget at gøre med den verserende bandekrig i Esbjerg, siger vagtchef Mads Leervad Dammark, Syd- og Sønderjyllands Politi, søndag morgen til TV SYD.

Senere på natten fremførte en anden ung mand  smædesange mod en politipatrulje. Det skete også i Skolegade i Esbjerg, hvor en stor del af byens natteliv foregår.

Da politipatruljen bad manden stoppe syngeriet, fortsatte han med sine ringeagtende strofer og blev truende. Den syngende mand blev anholdt og blev ved anholdelsen fundet i besiddelse af lidt hash. Han har tilbragt natten i detentionen og bliver søndag morgen løsladt og må se frem til en bøde for nattens optræden.

Den lyse majnat er forløbet helt anderledes fredeligt for politiet i Sydøstjylland, hvor vagtchef Klaus Baagøe søndag morgen melder om, at de mange mennesker i nattelivet har opført sig usædvanligt pænt.

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden