TV der bevæger dig

V-borgmester: Renovering sparer

04:09

1 af 2

Renovering af rådhus giver besparelser på 9,5 mio. kr. årligt i Vejen Kommune, siger flertal i byrådet.

Bedre udnyttelse af ressourcerne og store besparelser på driftsudgifterne betyder, at Vejen Kommunes byråd har besluttet at rådhuset i Vejen skal renoveres og udvides, så der kan blive plads til Borgerservice og Teknik & Miljø, står der i pressemeddelelse fra kommunen. den fortsætter:

Rådhuset i Vejen er utidssvarende og derfor har byrådet vedtaget, at der skal ske en omfattende renovering og udvidelse, så der skabes plads til Teknik & Miljø og Borgerservice, som i øjeblikket har til huse i Holsted og Vestergade i Vejen.

I beslutningsgrundlaget for netop at flytte Teknik & Miljø ind på rådhuset i Vejen ligger en faglig vurdering fra kommunens direktion, som påpeger store fordele ved netop at flytte Teknik & Miljø ind på rådhuset i form af en faglig styrkelse og effektivisering af sagsbehandlingen.

For Holsteds borgere betyder flytningen af Teknik & Miljø til rådhuset, at det ledige områdecenter fremover bliver Aktivitetscenter, så førtidspensionister og ældre medborgere får samme faciliteter, som i de andre centerbyer.

I øjeblikket huser rådhuset afdelingerne Intern Service og Udvikling & Erhverv, foruden borgmester og direktion

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden