TV der bevæger dig

V-borgmester: Renovering sparer

04:09

1 af 2

Renovering af rådhus giver besparelser på 9,5 mio. kr. årligt i Vejen Kommune, siger flertal i byrådet.

Bedre udnyttelse af ressourcerne og store besparelser på driftsudgifterne betyder, at Vejen Kommunes byråd har besluttet at rådhuset i Vejen skal renoveres og udvides, så der kan blive plads til Borgerservice og Teknik & Miljø, står der i pressemeddelelse fra kommunen. den fortsætter:

Rådhuset i Vejen er utidssvarende og derfor har byrådet vedtaget, at der skal ske en omfattende renovering og udvidelse, så der skabes plads til Teknik & Miljø og Borgerservice, som i øjeblikket har til huse i Holsted og Vestergade i Vejen.

I beslutningsgrundlaget for netop at flytte Teknik & Miljø ind på rådhuset i Vejen ligger en faglig vurdering fra kommunens direktion, som påpeger store fordele ved netop at flytte Teknik & Miljø ind på rådhuset i form af en faglig styrkelse og effektivisering af sagsbehandlingen.

For Holsteds borgere betyder flytningen af Teknik & Miljø til rådhuset, at det ledige områdecenter fremover bliver Aktivitetscenter, så førtidspensionister og ældre medborgere får samme faciliteter, som i de andre centerbyer.

I øjeblikket huser rådhuset afdelingerne Intern Service og Udvikling & Erhverv, foruden borgmester og direktion

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden