Væbnet og maskeret: Forsøgte røveri mod spillested

En ung mand forsøgte mandag aften at begå et væbnet røveri med Drop In Bingo i Vejle. Manden flygtede fra stedet uden penge.

Tirsdag morgen er Sydøstjyllands Politi uden afgørende spor af en bevæbnet med en pistol og maskeret med en hvid maske trængte en ung røver kort før klokken 18 i Drop In Bingo i Vejle.

- Manden kom ind med en pistol i den ene hånd og en pose i den anden, og da han kom ind råbte han ’Money in the bag’ (penge i posen, red.), siger Hans Hoffensetz, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi til TV SYD.

Men da personalet ikke umiddelbart reagerede på mandens ordre og i stedet begyndte at skælde ham ud, valgte han at tage flugten uden noget udbytte. Manden flygtede mod krydset ved Fredericiavej og Koldingvej, hvor han forsvandt.

Derfor hører politiet gerne fra vidner, der har set en mand løbe fra stedet, og som kan fortælle, i hvilken retning manden løb. Gerningsmanden beskrives som 175 cm høj, almindelig-spinkel af bygning, iført hvid maske, mørk hættetrøje, grå bukser, sorte handsker og sko med en meget hvid sål.