Væltet træ kostede familie deres hjem

I løbet af få sekunder mistede familien Christensen på Fjordvejen i Kruså deres hjem, da stormen mandag drønede hærgende over landet med vindstød på op mod 200 kilometer i timen.

- Mine kone stod i køkkenet, og jeg sad på kontoret, da der lød et voldsomt brag. Det var helt vildt, fortæller Erik Christensen. Et stort træ fra nabogrunden styrtede ned i rækkehuset.

Træet ødelagde taget og en mur, og formentlig har betondækket i etageadskillelsen også forrykket sig, så det meste af huset skal bygges op igen.

- Der er fare for yderligere nedstyrtninger, så vi skal genhuses. Alt indbo skal flyttes ud, siger Erik Christensen, der sammen med sin kone købte huset som seniorbolig i 2004, da rækkehuset var under opførelse.

- Vi har længe klaget over de fire store træer på nabogrunden, men intet skete. Nu kan det da være, at de kommer væk, håber husejeren.

Han får fredag besøg af taksator fra forsikringsselskabet. Væltede træer hører til forsikringsselskabernes største skader efter stormen. De fleste forsikringsskader på private huse beløber sig kun til godt 10.000 kroner.