TV der bevæger dig

Vagtchef raser efter færdselsuheld: Så er det nok!

Arkivfoto. Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento

Fire færdselsuheld på tyve minutter i fredagstrafikken får Syd- og Sønderjyllands Politis vagtchef Ole Aamann op i det røde felt.

Vagtchef Ole Aamann skrev det allerede fredag morgen på Twitter:

- Så blev det fredag. Fredag sker der typisk en del færdselsuheld. Lad os sammen ændre den tendens.

Derefter tog vagtchefen hjem efter endt vagt, og da han så atter mødte på arbejde fredag eftermiddag, var det en kedelig tendens, der blev bekræftet. Fra klokken 15.20 og til klokken 15.40 blev politiet kaldt ud til fire færdselsuheld med personskade.

- Efter en arbejdsuge, så skal man hurtigt hjem, og man har måske tankerne andre steder, også ser vi rigtig ofte, at der sker mange uheld om fredagen, fortæller Ole Aamann.

Klokken 15.20 blev politiet kaldt ud til et færdselsuheld på H.P. Hanssens Gade i Aabenraa, 15.34 var det Gammel Ribevej ved Aabenraa, og 15.40 måtte politiet så rykke ud til to færdselsuheld henholdsvis på Sundsmarkvej i Sønderborg og Koldingvej ved Toftlund. Alle fire uheld er der ligeledes kaldt ambulance ud til. Og det kunne få vagtchef Ole Aamann op i det røde felt.

- Jeg er så vred. Når man har skrevet ud om det og gjort opmærksom på problemer med mange uheld i fredagstrafikken, så bliver man knotten, når det her sker, siger vagtchef Ole Aamann fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Opdatering: Ingen af de fire uheld medførte alvorlig personskade.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden