TV der bevæger dig

Vakse borgere hjælper politiet med at finde røver

Takket være vakse borgere tog det kun fem minutter for politiet af anholde en røver i Kolding. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD

En røver var onsdag aften på fri fod i kun fem fem minutter, før han blev fundet og anholdt.

Takket være vakse borgere og en hurtig politipatrulje tog det kun fem minutter, før politiet anholdt en røver, som onsdag aften kl.18.04 begik væbnet røveri med en pistol imod en Rema 1000-forrretning på Kløvervej i Kolding.

Vagtchef Morten Marnov hos Sydøstjyllands Politi fortæller, at de lynhurtigt fik en del henvendelser fra borgere, som i detaljer kunne beskrive røverens flugtrute og udseende.

Vi fik meget fin og hurtig information fra borgerne, som gjorde os i stand tilat handle hurtigt.

Morten Marnow, vagtchef, Sydøstjyllands Politi

- Derfor kunne vi allerede fem minutter efter anholde på Tvedvej, ikke lang fra gerningsstedet, og vores politihunde fandt lige så hurtigt både hans maskering og den pistol, han havde brugt under røveriet. Vi fik meget fin og hurtig information fra borgerne, som gjorde os i stand tilat handle hurtigt, siger vagtchefen.

Gerningsmanden er onsdag aften i politiets varetægt. Efter endt afhøring besluttes det torsdag formiddag, om han skal i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu