TV der bevæger dig

Vandet skyllede ind over kajkanten

Vandet skvulpede onsdag morgen ind over kajkanten i både Horsens og Juelsminde efter nattens højvande i den nordlige del af Lillebælt.

Vandet skvulpede onsdag morgen ind over kajkanten i både Horsens og Juelsminde efter nattens højvande i den nordlige del af Lillebælt. Foto: Nicolai Reinhold, TV SYD

00:09

- Situationen i nat var ikke kritisk, selvom vandet steg mere end varslet. Det var lige til kanten siger Juelsminde havnefoged Kem Kaas til TV SYD.

1 af 3

Vandet skyllede onsdag morgen ind over kajkanten i både Horsens og Juelsminde efter nattens højvande i den nordlige del af Lillebælt.

Den varslede forhøjede vandstand natten til onsdag ved havneområerne i Juelsminde og Horsens blev knap så voldsom som frygtet. 
Vandet steg godt og vel til havnekanten i Juelsminde havn, men i morges var det faldet til 1 meter og 10 over normal vandstand.

I Horsens kom vandet også ind over havnekajen, så røjserne måtte findes frem for at færdes tørskoet. I Horsens toppede vandestanden, da den nåede 1 meter og 27 centimter over dagligt vande.

Hverken i Horsens eller Juelsminde er der dog sket egentlige vandskader.

Situationen i nat var ikke kritisk, selvom vandet steg mere end varslet. Det var lige til kanten.

Kem Kaas, havnefoged, Juelsminde

- Situationen i nat var ikke kritisk, selvom vandet steg mere end varslet. Det var lige til kanten, siger Juelsmindes havnefoged Kem Kaas til TV SYD.

Først når vandstanden er mere end 1 meter og 50 centimeter over normal vandstand, kan situationen blive kritisk for bygningerne på Juelsminde Havn.

 

 

 

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App