TV der bevæger dig

Vanvidskørsel kostede kørekortet

En 18-årig mand fra Hejnsvig ar blevet frakendt kørekortet i et år for vanvid-kørsel. Desuden blev han dømt for tyveri, bl.a. af et sæt pink fælge, som hans bil havde på under kørslen.

Den 18-årig stjal de unikke, pink fælge i maj i år. Han monterede dem på sin egen bil og kørte derefter rundt i nærheden af, hvor de var stjålet. Det var dumdristigt, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Få timer efter tyveriet fik ejeren af fælgene lokaliseret tyven til Videbækvej i Astrup. Men da hans kammerat forsøgt at vinke tyven ind til siden, kørt han simpelthen over kammeratens fod.

- Det var heldigt, at jeg havde sikkerhedssko på, for ellers var min fod blevet knust. Det sagde de i hvert fald på skadestuen, forklarede kammeraten i retten, skriver avisen.

Politiet ransagede den 18-årig bopæl i Hejnsvig. Her fandt de - foruden de pink fælge - også en stjålet havetraktor og en Ferguson til en værdi af knap 100.000 kr.

Den 18-årig blev fradømt kørekortet for personpåkørslen. Desuden blev han idømt et halvt års fængsel, hvoraf de fem måneder blev gjort betinget.

Det er dumdristigt at stjæle et par unikke, pink fælge, montere dem på sin egen bil og derefter køre rundt i nærheden af, hvor man stjal dem.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden