TV der bevæger dig

Varde får fitness-mekka på campus-området

Arkivfoto

Et stort areal ved Vardes nye uddannelses-center omdannes nu til attraktivt fritidsområde med gruppefitness, multibaner, løberuter og hænge-ud-områder.

Et flere tusinde kvadratmeter stort område til fitness, multibane og hænge-ud-områder er nu under etablering ved Vardes nye uddannelses-center, Campus Varde.

Nu hvor den sidste frost er af jorden, går maskinerne i gang, og det store fritidsområde, der kan benyttes af alle i Varde Kommune, ventes at være færdigt i maj ? stort set på samme tid som Campus Varde er færdigbygget.

-Multi-arealet ved Campus er en del af vores breddeidræts-projekt, og er ikke kun tiltænkt de mange studerende. Det kan bruges af alle borgere i kommunen. De mange studerende ved det nye Campus har det lige ved hånden, men området er for alle. På et stort areal bliver der opstillet 7 forskellige fitness-redskaber til træning af alle muskler, og der er købt ind således, at der bliver plads til egentlig gruppe-fitness med op til 30 deltagere ad gangen, fortæller Varde Kommunes kultur- og fritidschef, Kirstine Gottlieb.

Multibane og løberuter

Ud over gruppefitness etableres der også 450 kvadratmeter multibane, hvor der bliver mulighed for fodbold, håndbold, basket og rulleskøjte-aktiviteter. På området opstilles også bordtennisborde og hele herligheden opføres i naturvenlige materialer og farvemæssigt afstemt således, at det passer ind i det store nye Campus-byggeri.

Også flere løberuter med start og slut fra multiarealet er i øjeblikket under udarbejdelse. Den samlede projekt-økonomi for multiarealet ved Campus løber op i godt 1,1 mill. kr., hvoraf ca. 460.000 er egenfinansiering, mens resten af pengene er puljemidler til breddeidrætten.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden