Vardenser får Mary Hansens landsstævnenål

Fredag efterlyste TV 2-regionerne en værdig modtager af Mary Hansens 51 år gamle landsstævnenål. Nu er nålen videregivet til Lene Koch fra Varde.

10 danskere blev indstillet til at overtage den historiske landsstævnenål fra DGI Landsstævne 1966. Mary Hansen modtog den dengang og sendte den fredag på stafet via TV 2-regionerne.

Vibeke Søndergård Kjær indstillede sin veninde Lone Koch fra Varde, og lørdag fik den beærede veninde overrakt den 51 år gamle nål.

- Hun er en ildsjæl, der fortjener at blive hædret, skrev Vibeke Søndergård Kjær til TV 2-regionerne.

Lone Koch har kun misset to landsstævner siden 1976, og for 27 år siden bar hun fanen ind for Ribe Amt foran 26.000 tilskuere i Horsens.

- Jeg er meget beæret over, at jeg har fået nålen, og jeg takker Vibeke for at have tænkt på mig, siger Lone Koch.

Den nyudnævnte stafetløber stikker nålen i T-shirten og lover, at hun deltager igen om fire år, når DGI Landsstævne ryger til Svendborg.

- En gang landsstævne, næsten altid landsstævne, griner hun.

Læs hele indstillingen af Lone Koch her:

Jeg nominerer min søde veninde Lone Koch fra Varde til nålen. Hun deltager i Aalborg på gymnastikholdet fra Mejls, Orten, Tinghøj, som ligger nord for Varde. Lone Koch har været med til utrolig mange landsstævner og været leder i gymnastik, været på Ribe Amts rep. hold og rejst med gymnastikken i sine unge år, været fanebærer og speaker til opvisninger. Hun er en ildsjæl, der fortjener at blive hædret. Lone har ikke altid haft det nemt, så det vil glæde mig, hvis hun får lov at bære den fine gamle nål.