Varmerekord i Sydjylland i dag?

Onsdag kan blive årets varmeste dag med op til 22 grader - specielt i Syd- og Sønderjylland. Og det bliver så tørt, at TV2 Vejret udlover påskeæg til alle, der oplever regnvejr.

TV SYD opfordrer seerne til at melde ind på Facebook, hvor varmt der er dér, hvor de er. Hvor falder varmerekorden i dag? Og hvad betyder varmen for dig. Skriv på TV SYDs facebook-side.

fortsætter i påskedagene

- Også de kommende dage får vi lunt og solrigt vejr med temperaturer op til 20 grader, og især i Midtjylland kan de være så heldige, at det bliver endnu varmere, siger Mikael Jarnvig fra TV2 Vejret.

Han gør dog opmærksom på, at der vil være steder tæt på kysterne, hvor det næppe bliver varmere end godt 15 grader.

- Det gælder især den sydøstlige del af landet, hvor folk indimellem vil kunne mærke østenvinden, fordi Østersøen lige nu er det koldeste farvand omkring os, tilføjer Jarnvig.

Påskeæg for regnvejr

- Til gengæld bliver det ved med at være tørt. Jeg tør godt love et påskeæg til dem, der kommer ud for regnvejr i påsken.

Men ellers nyder vi godt af, at et højtryk har parkeret sig lige i nærheden af Danmark, hvor det også sørger for godt vejr til vore nabolande.

- Og alt taler for, at det fortsætter efter påsken.

- Selvfølgelig bliver prognoserne lidt mere usikre, jo længere vi bevæger os frem i tiden, men det ser faktisk ud til, at den type vejr, som vi har i øjeblikket, kan holde måneden ud, slutter Mikael Jarnvig.