VB-direktør: Chancerne er 60-40 for at undgå konkurs

Vejle Boldklubs administrerende direktør, Per Olesen, er optimist. Men han bedømmer, at chancerne for at undgå konkurs kun er 60 procent.

Altså 40 procents risiko for at det ikke lykkes inden onsdag.

5.101 tilskuere var på Vejle Stadion i aften til den måske sidste kamp i 1. division. Det er det højste tilskuertal i mange år. Normalt er der 1.000-1.500 på det nye Vejle Stadion.

Hvis den professionelle afdeling går konkurs, rykkes holdet ned i Jyllandsserien og alle de betalte spillere fritstilles.

Lokale ejendomsmæglere havde betalt øl til tilskuerne, og spillerne havde købt alle billetter til kampen, så de 5.101 kom gratis ind.

Sportsligt var kampen en stor fuser. Efter en halv time kom Skive foran 1-0 og igen efter et kvarter i 2. halvleg til 2-0. Første mål efter en opdækningsfadæse, som Vejle er ved at være kendt for. Det andet mål var et langskud.

I det 71. minut havde Skive endda en meget stor mulighed, som Vejles målmand Morten Haastrup Jensen reddede.

Fire minutter før ordinær tids udløb fik Vejle reduceret. Anders Kaagh scorede efter hjørnespark. Og selv om Vejle pressede på, lykkedes det ikke at få udlignet.