TV der bevæger dig

Vejarbejde spærrer den gamle Lillebæltsbro i to døgn

Den gamle Lillebæltsbro undergår et større renoveringsarbejde frem til august 2016.

Den gamle Lillebæltsbro bliver totalspærret i to døgn på grund af renoveringsarbejde. Renoveringsarbejdet løber til den 6. august.

Fra torsdag klokken 00.05 til fredag klokken 23.59  bliver den gamle Lillebæltsbro spærret for al kørende trafik. Det gør den i forbindelse med et større renoveringsarbejde, der skal forlænge broens levetid og forbedre køresikkerheden.

Totalspærringen er nødvendig for at kunne udføre nedbrydningsarbejdet og transportere den gamle belægning væk fra broen.

- Vi har lagt vejarbejdet i ferien og arbejder i døgndrift for at genere så få som muligt, siger Kim Michelsen, der er kommunikationskonsulent ved Vejdirektoratet, til TV SYD.

Renoveringsarbejdet forventes afsluttet i begyndelsen af august, men indtil da må naboerne indstille sig på lidt flere støjgener fra broen.

- Vi har været i kontakt med de nærmeste naboer. Men det er klart, at der vil være flere gener, når vi også arbejder om natten. Vi forsøger at udføre det mest larmende arbejde i dagtimerne, siger Kim Michelsen til TV SYD.

Under totalspærringen vil broen fortsat være åben for gående og cyklister.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden