Vejen-virksomhed får social pris

Nordic Waterproofing A/S har i dag fået CO-industris Samarbejdspris 2015. Prisen får de bl.a. fordi de har etableret en musikfestival.

Det kan betale sig for en virksomhed at tage et socialt ansvar både for andre men også for egne medarbejdere. Det mener CO-industri, der i dag valgte at overrække årets Samarbejdspris til Vejen-virksomheden.

-Når vi uddeler Co-industris Samarbejdspris, er det for at udtrykke vores anerkendelse af et velfungerende samarbejde i virksomheden. Nordic Waterproofing A/S er et godt eksempel på, hvordan man som virksomhed kan skabe social kapital til gavn for medarbejdere, produktivitet og konkurrenceevne, siger Mads Andersen, der er formand for 3F Industrigruppen.

Udover at virksomheden har samlet 300.000 kroner ind til Julemærkehjemmene, så tager de jævnligt temperaturen på medarbejdernes trivsel.

Det er Tillidsrepræsentant Tonny Schwartz, der har indstillet sin arbejdsplads til prisen og han er glad for, at prisen er gået til Nordic Waterproofing A/S.

-Vi satte arbejdet i vores firma i højsædet med musikfestivallen, og ved frivilligt arbejde fra mange medarbejdere formåede vi at bevise, at vi kan samarbejde om alt i vores virksomhed, siger Tonny Schwartz.