Vejle Boldklub fortsat ubesejrede efter sejr over FC Roskilde

Vejle Boldklub vandt søndag eftermiddag over FC Roskilde i 1. division. Hverken FC Fredericia eller Esbjerg fB formåede at få point hjem i dagens 1. divisionskampe.

Det har været en målrig søndag eftermiddag i fodboldens 1. division.

2495 tilskuere var på Vejle stadion søndag eftermiddag, da hjemmeholdet sikrede endnu tre point på tavlen. Vejle Boldklub vandt 2-1 over FC Roskilde. Det betyder, at de er ubesejrede i de første seks kampe i sæsonen, og Superligadrømmene er intakte.

Det var den 29-årige midtbanespiller, Nicolaj Madsen, der scorede kampens første mål i 31. minut. Allerede 13 minutter senere fulgte Dominic Vinicius op med en scoring, og Vejle Boldklub var foran 2-0. Roskildes Mikkel Thygesen reducerede til 2-1 i 66. minut. Heldigvis for 1. divisionsholdet Vejle Boldklub stoppede scoringerne der, og de kunne altså gå hjem med endnu en sejr i bagagen.

Samtidig spillede FC Fredericia mod Fremad Amager, men den kamp endte 3-2 i Fremad Amagers favør. Hjemmeholdet FC Fredericia gik ellers til pause med en føring på 1-0.

Ligeledes blev det til et nederlag til Esbjerg fB, da de mødte Nykøbing FC. Esbjerg havde ellers hjemmebanefordel men måtte se sig slået, da kampen endte 3-1 til fordel for udeholdet.