TV der bevæger dig

Vejle Boldklub fortsat ubesejrede efter sejr over FC Roskilde

Ubejsejrede Vejle Boldklub satser på comeback til Superligaen. Foto: Claus Fisker/Scanpix 2016

Vejle Boldklub vandt søndag eftermiddag over FC Roskilde i 1. division. Hverken FC Fredericia eller Esbjerg fB formåede at få point hjem i dagens 1. divisionskampe.

Det har været en målrig søndag eftermiddag i fodboldens 1. division.

2495 tilskuere var på Vejle stadion søndag eftermiddag, da hjemmeholdet sikrede endnu tre point på tavlen. Vejle Boldklub vandt 2-1 over FC Roskilde. Det betyder, at de er ubesejrede i de første seks kampe i sæsonen, og Superligadrømmene er intakte.

Det var den 29-årige midtbanespiller, Nicolaj Madsen, der scorede kampens første mål i 31. minut. Allerede 13 minutter senere fulgte Dominic Vinicius op med en scoring, og Vejle Boldklub var foran 2-0. Roskildes Mikkel Thygesen reducerede til 2-1 i 66. minut. Heldigvis for 1. divisionsholdet Vejle Boldklub stoppede scoringerne der, og de kunne altså gå hjem med endnu en sejr i bagagen.

Samtidig spillede FC Fredericia mod Fremad Amager, men den kamp endte 3-2 i Fremad Amagers favør. Hjemmeholdet FC Fredericia gik ellers til pause med en føring på 1-0.

Ligeledes blev det til et nederlag til Esbjerg fB, da de mødte Nykøbing FC. Esbjerg havde ellers hjemmebanefordel men måtte se sig slået, da kampen endte 3-1 til fordel for udeholdet.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden