Vejle Boldklub genopstår

Efter ferien spiller de rød-hvide fodboldspillere fra Vejle igen under det gamle navn: Vejle Boldklub. Det blev vetaget på generalforsamlingen torsdag eftermiddag.

Dermed har klubben bøjet sig for massive protester fra bl.a. fanklubben. Klubben har i to sæsoner spillet som Vejle Boldklub Kolding - men det navn har givet anledning til mange protester.

Til forretningsbrug

Fra sommerferien er samarbejdet med Kolding IF afsluttet - og Vejle-klubben havde derfor lanceret navnet VB-Alliancen.

Det er dog kun et navn til brug i forretningsmæssigt øjemed, skriver vafo.dk

Klubben har før dagens generalforsamling fået en forhåndsgodkendelse af navnet Vejle Boldklub hos DBU. Eneste ændring på spilledragten bliver derfor, at ordet Kolding forsvinder under det velkendte VB-logo.

Det gamle logo - og forkortelsen VB - er det stærkeste brand, har eksperter forklaret Vejle Boldklub Koldings bestyrelse.
Det gamle logo - og forkortelsen VB - er det stærkeste brand, har eksperter forklaret Vejle Boldklub Koldings bestyrelse.

- Vi har fået rigtig mange forslag og tilkendegivelser omkring logo, forkortelse og navnet VB Alliancen, siger Lars Skou, formand for Vejle Boldklub Holding A/S. Og det siger alt om den store interesse og de store følelser, der er for vores klub både i regionen og i hele Danmark.

- Hovedparten af de mange tilkendegivelser peger i en retning, nemlig et ønske om, at klubben optræder under navnet Vejle Boldklub med forkortelsen VB og med VB-logoet på trøjen. Vi vil gerne takke alle, der har bidraget med forslag og tilkendegivelser.

Stærkeste brand

- Vi har vi set på alle indkomne forslag og input og vurderet dem med professionel støtte, forklarer formanden. Den fælles vurdering er, at det stærkeste brand for klubben er Vejle Boldklub, og derfor har vi orienteret DBU om, at Vejle Boldklub Kolding efter sommerferien deltager i Danmarksturneringen under navnet Vejle Boldklub.

- Samtidig har vi valgt VB Alliancen A/S som selskabsnavn, fordi målet om topfodbolden i regionen i et selskab med sund økonomi, som tidligere nævnt, kræver, at vi kan tiltrække sponsorer, samarbejdspartnere og aktionærer fra hele Trekantområdet. VB Alliancen A/S symboliserer, at mange gode kræfter står sammen om at skabe grundlaget for topfodbold i regionen, siger Lars Skou.