Vejle Boldklub henter Viborg-profil

Vejle Boldklub har skrevet en tre-årig kontrakt med den 28-årige midtbanespiller Simon Nagel. Han kommer til Vejle fra Viborg FF

Simon Nagel, der har en fortid i klubber som Silkeborg IF og AC Horsens, har i denne sæson spillet samtlige 18 Superliga-kampe for Viborg FF og står i alt noteret for 152 Superliga-kampe på syv sæsoner.

- Vi glæder os over, at Simon Nagel har valgt at fortsætte karrieren i Vejle Boldklub. Med Simon Nagel tiltrækker vi en spiller, der i sidste sæson var en stor profil i NordicBet Ligaen, siger sportschef i Vejle Boldklub Mads Bro Hansen.

Simon Nagel har i denne sæson spillet samtlige kampe for oprykkerne far Viborg. Han ser frem til de nye udfordringer i Vejle Boldklub.

- Først og fremmest har jeg haft flere gode samtaler med Tonny Hermansen og Mads Bro Hansen, der har fremlagt, hvad Vejle Boldklub gerne vil stå for. Klubben vil gerne spille godt positionsspil og spille med i toppen af rækken, og det vil jeg gerne være en del af. Det bliver en spændende udfordring, og jeg glæder mig til at blive en del af Vejle Boldklub, siger Simon Nagel.

Simon Nagel begynder i Nørreskoven til sommer, når hans kontrakt med Viborg FF udløber.