Vejle Boldklub kan få superligamodstand i DBU Pokalen

Det bliver enten Tjæreborg IF eller Vejle Boldklub, der skal møde Odense Boldklub i 2. runde i DBU Pokalen. Flere lokale hold skal i kamp.

Fredag var der lodtrækning til 2. runde i DBU Pokalen.  Her blev det klart, at enten Tjæreborg IF eller Vejle B kan forvente en svær modstander. Vinderen af kampen mellem de to hold på tirsdag skal nemlig op mod sidste sæsons nummer 7 i superligaen, Odense Boldklub.

- Vi har fuld fokus på kampen mod Tjæreborg, og de skal besejres først. Men det ville være spændende både for spillere og fans at møde et hold fra superligaen. Det vil være en god motivation for spillerne at blive testet på et højere niveau. Så vi vil glæde os til at møde OB, hvis vi når så langt, siger Vejles sportschef, Steen Thychosen, til TV SYD.

En række andre lokale hold skal også på banen igen her i 2. runde for at spille sig videre  i turneringen. Esbjerg skal møde Hårby/Flemløse, AC Horsens skal møde IF Lyseng og Varde møder Jammerbugt FC. Både Kolding IF og FC Fredericia skal en tur til Aarhus, når de skal møde henholdsvis VSK Århus og Brabrand.

Alle kampe spilles tirsdag d. 30. august kl. 17.30