Vejle Boldklub Kolding vandt 3-0

Vejle Boldklub Kolding vandt 3-0 over Randers, og dermed holder klubben liv i chancen for Superliga næste år.

Vejle Boldklub Kolding kan gå på juleferie i højt humør, efter klubben søndag vandt 3-0 hjemme over Randers FC i 1. divisions sidste opgør før vinterpausen.

Sejren betyder, at den østjyske fusionsklub holder fast i toppen af den næstbedste danske fodboldrække, og chancen for oprykning til Superligaen lever i bedste velgående hos de rødblusede.

Vejle Kolding ligger på tredjepladsen med 26 point, og med sejren i topopgøret har klubben kun fire point op til Randers på andenpladsen. Esbjerg fører 1. division med 35 point.

Kampen mellem de to klubber skulle egentlig være spillet 12. november, men den blev udsat, da spillere fra begge klubber var udtaget til danske ungdomslandshold. Derfor blev kampen flyttet af Dansk Boldspil-Union (DBU).

Den tidligere Esbjerg-spiller Mikael Rynell bragte Vejle Kolding foran efter 34 minutter med en flot sprællemands-aktion foran Randers-målmand David Ousted, som lige akkurat kom for sent til at stoppe svenskeren.

Hjemmeholdet fortsatte overtaget og lagde et godt pres, og 10 minutter senere førte det til, at Randers-forsvareren Anders Egholm sendte bolden i eget net med en i øvrigt flot detalje.

Først i slutminutterne begyndte Randers at presse hjemmeholdet hårdt, men det førte ingen steder. I stedet fik Vejle Kolding øget til slutresultatet 3-0 ved angriberen Kim Olsen.

Næste spillerunde i 1. division er 5. april 2012, hvor Vejle Kolding på udebane møder Brønshøj, mens Randers hjemme møder Næstved.