TV der bevæger dig

Vejle Boldklub rykker ned i 1. division

Vejle Boldklub skal spille i den næstbedste række i næste sæson. Foto: Claus Fisker

Med et nederlag på hjemmebane til Hobro, så er tilværelsen i Superligaen slut for Vejle Boldklub. AC Horsens sikrer sig med en samlet 2-1 sejr over Vendsyssel, endnu en sæson i Superligaen.

Vejle kom hurtigt bagud mod Hobro. Efter 14 minutters spil bragede Vito Hammershøy-Mistrati bolden i nettet med et pragtfuldt langskud. Den chockstart kom vejle-spillerne sig aldrig over. Holdet tog sig endda den frihed at brænde et straffespark i første halvegs overtid.

Drama til sidste fløjt

Stillingen 0-1 holdt kampen ud, og da VB havdet slået Hobro med samme cifre sidste weekend, så måtte klubberne ud i forlænget spilletid, og her fik tilskuerne drama for alle pengene. Overtiden vandt vandt Hobro også 1-0, og dermed var det slut for VB, der rykker direkte ned i 1. division. Hobro skal nu ud i to play-off kampe mod nummer to fra 1. division, inden deres skæbne er afgjort.

AC Horsens overlever i Superligaen

Mens VB må en tur ned i 1. division så sikrede AC Horsens sig endnu en sæson i Superligaen, da holdet spillede 1-1 hjemme mod Vendsyssel. AC Horsens havde vundet den første kamp på udebane mod Vendsyssel med 1-0, så derfor var uafgjort nok for den "gule fare", der har været knap så farlig i årets udgave af superligaen.

AC Horsens kom foran 1-0 sidst i første halveg, men hen mod slutningen af kampen udlignede Vendsyssel, og så kom der et kolossalt pres på spillerne fra Horsens, men de holdt stand hele vejen.


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App