TV der bevæger dig

Vejle Boldklub siger farvel til direktøren

00:25

Per Olesen er fortid i Vejle Boldklub.

1 af 2

Vejle Boldklubs og direktør Per Olesens veje skilles. Da klubbens nye investorkreds nu skal i gang med en plan for selskabets fremtid, har adm. direktør Per Olesen besluttet at stoppe sit virke i Vejle Boldklub.

Efter at det nu endeligt er faldet på plads, at VB er reddet fra konkurs, og den nye investorkreds nu skal i gang med en plan for selskabets fremtid, har adm. direktør Per Olesen besluttet at ophøre sit ansættelsesforhold i Vejle Boldklub. Det oplyser klubben mandag formiddag i en pressemeddelelse.

- Jeg vil gerne takke Per Olesen for en stor indsats i den svære periode, selskabet har været igennem. Han har arbejdet med en stor åbenhed og en professionel tilgang til såvel pressen som fans, hvilket har medvirket til, at budskabet omkring VB's situation har stået ganske klart for alle. Vi ønsker Per alt muligt godt i fremtiden, siger formand Lars Skou.

På grund af at selskabet nu skal reorganiseres, vil Per Olesen stoppe sine aktiviteter øjeblikkeligt, men står til rådighed for selskabet i perioden frem til 1. december.

Vejle Boldklub ansatte Per Olesen som administrerende direktør fra 1. april 2014. Per Olesen har tidligere været ansat i Sydbank som områdedirektør for Formue- og Finansrådgivning og er international håndbolddommer og formand i Elitevejle. Han er desuden medlem af Vejle Byråd for partiet Venstre.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden