Vejle Boldklub slog Horsens

Her til aften tørnede Vejle og Horsens sammen i Nordic Bet Ligaen. Det endte med sejr til de rødblusede.

I den sidste kamp i 2014 på Vejle Stadion kom AC Horsens her til aften på besøg til et vaskeægte lokalopgør.

Inden kampen lå Vejle under nedrykningstregen, mens Horsens i den anden ende af tabellen kæmpede for at holde trit med holdende over oprykningsstregen.

Sæsonens første kamp de to hold i mellem endte med en sikker 3-0 sejr til AC Horsens. Men i aften var vejlenserne noget svære at bide skeer med for Den Gule Fare.

Allerede efter et kvarter bed Vejle fra sig, da Kristian Gaarde scorede på et forsøg udefra der undervejs blev rettet af. Men de hårdtprøvede Vejlefans kunne kun nyde føringens glæde i få minutter. For i det tyvende minut udlignede AC Horsens højreback Jacob Berthelsen. En stilling der holdte til pausen.

1.913 tilskuere var mødt op til Vejle-spillerens sidste kamp i år, og det var også dem der i 2.halvleg fik noget at varme sig på først. Efter 64 minutter headede målscorer Gaarde på mål, Jakob Busk parrerede ? men lige ud til Andreas Albers der kunne sparke riposten i kassen til 2-1.

2. halvleg bølgede kampen frem og tilbage og begge hold havde begge pæne muligheder. Blandt andet Horsens der var rigtig tæt på få minutter før slutfløjt. Men det blev ved lige ved og næsten for Horsens. Vejle holdte stand og udbyggede i sidste sekund til 3-1. De kan nu gå på vinterpause over nedrykningstregen.

AC Horsens må tage den korte køretur hjemad med visheden om, at deres ferie først begynder om en uge. De spiller søndag en udsat kamp mod HB Køge