Vejle-initiativ fik Venstres Frihedspris

Foreningen Team Succes fra Vejle har vundet Venstres Frihedspris 2011. Foreningen modtog prisen på Venstres Landsmøde.

Team Succes blev stiftet i februar 2008 og holder til i Vejle. Foreningens medlemmer er unge mellem 13 og 25 år ? primært med indvandrerbaggrund ? der ønsker at bryde med at være i det, der kan betragtes som en offerrolle i det danske samfund.

- Med en beundringsværdig målrettethed er Team Succes blevet ? ja netop en succes. Mange af foreningens unge er nu i uddannelse og job, og flere er godt i gang med at øve sig på de grundlæggende færdigheder, som kan sikre dem en lys fremtid, sagde regionsrådsformand Carl Holst, som overrakte prisen på Venstres landsmøde.

- Men Team Succes hviler ikke på laurbærrene. Målet er, at Team Succes? koncept inden 2018 er udbredt og implementeret til landets 10 største kommuner, sagde Carl Holst.
 
Team Succes arrangerer blandt andet lektiehjælp, studieture, eksamenstræning og hjælp til jobsøgning. De prioriterer også fremme af foreningens medlemmers sundhed højt.

Foreningen holder aftener med fokus på emner som sport, kost og livsstil, og den forsøger at motivere sine medlemmer til at melde sig ind i sportsforeninger.