TV der bevæger dig

Vejle og Horsens mødes i lokalbrag

Vejle Boldklub har brug for en sejr i eftermiddagens kamp, hvis de stadigvæk skal have en chance for oprykning. Foto: ARKIV

Søndag eftermiddag mødes Vejle og Horsens i en spændende kamp, der kan være med til at afgøre Vejles muligheder for oprykning til Superligaen.

Vejle Boldklub og AC Horsens tørner søndag eftermiddag sammen i et vaskeægte lokalbrag på Vejle Stadion. Det er vigtige point, der er på spil i dag for Vejle. For hvis Vejle taber opgøret, så må klubben måske affinde sig med at blive i 1. divisionen endnu en sæson. Men VB-truppen tror på en sejr.

- Spillerne har vist en stor tro på egne evner i den sidste uge og de ved, hvad de kan. Det arbejde vi udfører i dagligdagen, skal vi have med ind på Vejle Stadion, siger cheftræner Klebér Saarenpää på VB’s hjemmeside.

For AC Horsens er pointene knap så vigtige i deres første kamp i forårssæsonen. Med et nederlag hænger de nemlig stadig på i kampen om oprykning til Superligaen. Og manager Bo Henriksen er da også klar over, at hjemmeholdet Vejle har mere på spil i dagens kamp.

- Vejle har forstærket truppen kraftigt henover vinterpausen, og klubben har meldt klart ud at de SKAL rykke op til sommer. Derfor ser jeg også Vejle som favoritter i kampen mod os, siger Bo Henriksen på AC Horsens hjemmeside.

Siden 1945 har Vejle Boldklub og AC Horsens spillet 57 kampe mod hinanden i danmarksturneringen. Og det er Vejle, der oftest er gået fra opgøret som vinder. Se, hvordan kampene er gået i skemaet herunder.

Antal kampe i alt Antal sejre til Vejle Antal sejre til Horsens Antal uafgjorte kampe
57 23 18 16

 

Lokalbraget bliver spillet klokken 14:30 søndag eftermiddag.

Der er flere af de syd- og sønderjyske fodboldhold, der skal på grønsværen i dag. I 1. division tager FC Fredericia imod Næstved kl. 14:30.  I superligaen møder Sønderjyske de regerende danske mestre FC Midtjylland hjemme i Haderslev kl. 12:00 i en kamp om rækkens 2.-plads, mens Esbjerg fB gæster Brøndby med kampstart kl. 18.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden