Vejle satser stort på EM i parabordtennis 2015

Den nye arena i DGI-huset i Vejle, Spektrum, skal danne rammen om det hidtil bedste europamesterskab i parabordtennis nogensinde, hvor vejlenserne bliver inviteret indenfor til en af de mest seværdige idrætsgrene for spillere med handicap.

Ambitionerne er høje for det forestående EM i parabordtennis, som afvikles i DGI-huset i Vejle i efterårsferien 2015.

Placeringen af EM-turneringen i DGI-huset i Vejle er valgt for netop at forankre mesterskabet i hjertet af Vejle og derved involvere hele byen i turneringen.

?Uge 42 er jo skolernes efterårsferie, og det giver mulighed for at invitere børn og unge og deres forældre til at være med og finde ud af, hvad det her er for noget. Vi har en række initiativer rundt om EM i støbeskeen, så det glæder vi os til at kunne løfte sløret for, når vi når lidt tættere på, lyder det fra formand for EliteVejle Per Olesen.

Det er Vejle Kommune, EliteVejle, Sport Event Denmark, Dansk BordTennis Union (DBTU) og Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF) der står bag mesterskabet

Sammen vil de sætte nye standarder for internationale mesterskaber og være med til at forankre handicapidrætten i Vejle.

 

Fakta

EliteVejle har i samarbejde med Vejle Kommune, Sport Event Denmark, Dansk Bordtennis Union og Dansk Handicap Idræts-Forbund fået tildelt værtskabet for EM i parabordtennis, der afholdes i oktober 2015. Stævnecentrum vil være i DGI-Huset, og alle hotellerne ligger inden for en radius af cirka en kilometer.

De danske spillere vandt tre medaljer ved det seneste EM i 2013. Peter Rosenmeier, Sophie Walløe, Peter Rosenmeier og Brian Nielsen kan nu se frem til at forsvare deres medaljer på hjemmebane i 2015.