Vejle var ved at dumme sig

Med ti minutter igen fik Vejle nyt håb med en scoring. Men chancen for oprykning blev lidt mere spinkel, da Silkeborg slog FC Fredericia 1-4.

I et kvarter havde Silkeborg begge ben i Superligaen. Holdet førte komfortabelt i kampen mod FC Fredericia - og Vejle så ud til at smide point sammen med Vensyssel. Men det sidste kvarter fik de to rivaler vendt op og ned på stillingen, så status quo er uændret.

Det betyder, at Silkeborg kun skal have tre point i de sidste to kampe. Den første er mod AC Horsens, som er rykket op - og den sidste er mod Vejle, som stadig er fire point efter.

Den sidste kandidat i oprykningskampen er Vensyssel, som også var tæt på at smide point i dag, men sikrede en kneben sejr i slutminutterne.

Silkeborg kan takke blandt andre Andreas Albers for, at de nu er superfavorit til den tredje opryknignsplads. To gange inden for fem minutter mod Fredericia stod han placeret på rette sted i feltet og scorede, så udeholdet var foran 2-0 i første halvleg.

Den føring fik dog kun lov at holde i ét minut, inden topscorer Brent McGrath udnyttede en forsvarsfejl til at reducere til 1-2 efter 23 minutter.

Bare to minutter efter pausen sørgede Emil Scheel for, at Silkeborg igen var i front med to mål.

Og midtvejs i 2. halvleg øgede Nicolaj Agger til 4-1 på et straffespark, og så var der ikke meget mere at spille om i Fredericia.

I Næstved kom Vejle i sejrsposition ved Simon Nagel efter 12 minutter (direkte på frispark), inden Kasper Mertz udlignede efter 64 minutter.

Ti minutter før tid scorede Christian Kudsk sejrsmålet til 2-1, der giver Vejle et lille håb om oprykning.