Vejle slår Fredericia i tæt lokalopgør

Allan Sousa scorede to gange, da Vejle slog Fredericia i fodboldens 1. division.

Vejle kom søndag eftermiddag tilbage på vindersporet, da FC Fredericia gæstede Nørreskoven.

Det var Vejle Boldklubs brasilianske frontmand Allan Sousa, der sikrede topholdet de tre point med to scoringer i første halvleg.

Efter 19 minutter fandt Dominic Vinicius målscoreren Sousa, der kunne sætte bolden ind bag Fredericias keeper med et yderligt spark. Lige før pausen var det igen Allan Sousa, der fik netmaskerne til at blafre, da han sendte bolden i nettet direkte på frispark.

De 3.500 tilskuere på stadion fik en 2. halvleg med chancer til begge hold – men kampen endte uden flere mål, og Vejle Boldklub vandt 2-0.

Med sejren holder Vejle Boldklub fast i førstepladsen i 1. division. Her kunne Esbjerg også notere sig en 2-0-sejr. Den tog de på udebane mod Brabrand. Derfor er Esbjerg fB lige nu på femtepladsen i 1. division.