Vejle spillede sig op på oprykningsplads

Med en solid 4-2-sejr fredag aften spillede Vejle Boldklub sig op på tredjepladsen i fodboldens 1. division.

De vejlensere, som fredag aften var mødt op på Vejle Stadion, fik hele seks mål og en sejr til det lokale hold at varme sig på.

Allerede efter ti minutter åbnede den færøske angriber Joan Simun Edmunsson målscoringen. Herefter var der dog en længere måltørke helt frem til omkring midt i anden halvleg, hvor Edmundsson igen var på pletten med sin anden scoring.

Herefter gik det for alvor hurtigt. I det 77. minut scorede det røde hjemmehold til 3-0, inden gæsterne fra FC Roskilde nåede at få skabt lidt spænding om resultatet med to hurtige scoringer ved den tidligere Superligaspiller Bajram Fetai. Anders Kaagh lukkede dog kampen med en scoring langt inde i overtiden. Kampen endte 4-2 til hjemmeholdet.

Med sejren spiller Vejle sig op på den oprykningsgivende tredjeplads i fodboldens 1. division. Det kan dog blive lavet om mandag, hvor AC Horsens spiller på hjemmebane mod Lyngby. Lyngby er også Vejles næste modstander – den kamp bliver spillet torsdag i næste uge.