TV der bevæger dig

Nyt tilbud om digital rådgivning til børn og unge

Med den digitale rådgivning vil SSP forsøge at komme i kontakt med de unge, som man normalt ikke møder i mere traditionelle opsøgende indsatser. Foto: Kristian Sæderup, Scanpix

Vejle Kommune er gået i luften med online chatrådgivning. Her kan børn og unge mellem 9 og 23 år fuldstændigt anonymt chatte og stille spørgsmål.

Nu kan unge chatte med SSP-teamet ( SSP står for Skole, Social og Politi) og socialfaglige rådgivere fra Vejle Kommune. Med den digitale rådgivning vil SSP forsøge at komme i kontakt med de unge, som man normalt ikke møder i mere traditionelle opsøgende indsatser. Det kan være unge, som blot har brug for en rådgivende snak i anonyme omgivelser, eller unge, der har behov for andre tilbud, som SSP så kan henvise dem til.

Chatrådgivningen har fremover åbent hver onsdag fra kl. 17.00-19.00.

Chatten er opstået i et samarbejde med Center for Digital Pædagogik i Århus, hvor én af landets ældste digitale rådgivninger, Cyberhus, holder til.

Cyberhus havde i 2016 besøg af 613.000 unge fra hele landet. Heraf kom 1.871 af besøgene fra Vejle, Give, Jelling og Børkop.

 

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig