Vejle vandt (også) 3-1 på udebane

Ligesom Fredericia brugte Vejle søndagen på at tage til Sjælland og vinde 3-1.

Vejle Boldklub skulle i går en tur til Gladsaxe og møde AB. AB kom tidligt foran, men Andreas Albers udlignede inden pausen på et straffe. Kristian Gaarde bragte Vejle foran i 2. halvleg, mens kampens mest finurlige detalje kom i overtiden. AB's Mads Ibenfeldt ville heade bolden tilbage til sin egen målmand efter et langt udspark fra Vejles keeper, men i stedet for at nikke bolden tilbage, fik han nikket bolden i en bue henover sin egen målmand og i mål til slutresultatet 1-3.

"Vi kommer rigtig dårligt fra start og kommer bagud indenfor de første minutter. Det var ligesom et wakeup-call til gutterne. Derfra synes jeg faktisk vi spiller en rigtig god kamp," fortalte Vejle-trner Tonny Hermansen efter kampen til Vejles hjemmeside.

Med sejren ligger Vejle nummer fire, med seks point efter tre kampe.