Vejle vandt sikkert

Vejle besejrede superliganedrykkerne Silkeborg 3-0 og rykker dermed et pænt stykke opad i tabellen.

Vejle Boldklub har i den grad spillet et ujævnt efterår i den næstbedste fodboldrække, og tendensen fortsatte onsdag aften, hvor Silkeborg var på besøg i Nørreskoven.

Vejlenserne rejste sig flot efter weekendens 0-1-nederlag til Brøndhøj ved at vinde 3-0 over superliganedrykkerne.

Christian Sivebæk bragte hjemmeholdet i front, og kort inden pausen udbyggede Kristian Gaarde føringen.

Den blev endnu større, da Nikolaj Agger fem minutter inde i anden halvleg lavede endnu et mål for værterne, og så skete der ellers ikke mere i den kamp.

Vejle har efter sejren 14 point for 10 kampe og rykker fra en placering som nummer 10 op på sjettepladsen.

Vejlensernes svingende formkurve understreges af, at klubben de seneste 10 kampe hverken har præsteret at vinde eller tabe to kampe i træk.