TV der bevæger dig

Vejlegården fjerner logoer

Vejlegården vil ikke længere bruge logoer fra Frelsens Hær og Kirkens Korshær i sine annoncer om indsamling til julehjælp.

1 af 2

Restaurantør Amin Skov, Vejlegården, beklager, at Frelsens Hær og Kirkens Korshær kritiserer hans brug af deres logoer i annoncer. De bliver nu fjernet.

- At Frelsens Hær og Kirkens Korshær føler, at de bliver part i konflikten mellem Vejlegården og 3F, fordi jeg bruger deres logoer i nogle annoncer, er jeg ked af. Jeg respekterer deres udmelding og beklager, at de opfatter det sådan, siger Amin Skov til Avisen.dk, som bragte historien i dag.

Amin Skov vil ikke fremover bruge de to organisationers logoer i annoncer for en indsamling til julehjælp, som Vejlegårdens Støtteforening står bag.

- Jeg respekterer naturligvis, at de to organisationer på landsplan ikke bryder sig om, at jeg bruger deres logoer. Og det vil jeg ikke gøre herefter.

Stadig julepakker

Amin Skov fastholder, at han har fået tilladelse af lokalforeningerne.

I annoncerne lover Vejlegården 50 julepakker hver. Og det løfte står han ved.

- Selvfølgelig! Misforståelser sker. Målet er stadig 50 julepakker. Men desværre har flere sponsorer trukket sig efter artiklen på Avisen.dk, siger han til netavisen.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden