Vejlegården: Stadig ingen kommentarer

Politiet har ingen kommentarer til Amin Skovs udtalelser om, at han blev slået ned før branden på Vejlegården lige før jul.

- Sagen er stadig under efterforskning, og først når den er færdig, vil vi udsende noget, siger kommunikationsrådgiver Ulla Kaspersen, Sydøstjyllands Politi.

Brændte to steder

TV SYD ville gerne have haft en kommentar til Amin Skovs udtalelser om, at det har brændt to steder i restauranten om natten den 21. december.

Politiet brandteknikere laver stadig analyser af, hvad brandårsagen kan være. Disse undersøgelser trækker ud - og derfor vil politiet intet sige.

Overfaldet af to mænd

I de interviews, som Amin Skov gav med bl.a. TV2 Nyhederne onsdag, forklarer han, at han blev overfaldet af to mænd - hvoraf den ene måske var maskeret - da han kom ud fra Vejlegårdens kontor om natten. Her havde han siddet og lavet regnskaber.

Politiinspektør Brian Voss Olsen, linjechef for specialefterforskning, var allerede mellem jul og nytår fremme med kontante udmeldinger om, at politiet ikke tror, at Amin Skov er blevet overfaldet. Amin Skov blev fundet nedenfor et vindue, som har var flygtet ud af for at undgå den kvælende røg, som branden afstedkom.

Politichefen har også udtalt, at politiet ikke mener, at der er sammenhæng med konflikten med 3F.

Afviser selv at have sat ild på

Amin Skov blev i TV2 Nyheder spurgt, om han selv har sat ild på - bl.a. fordi restauranten har kørt med et betydeligt underskud i 2012.

- Hvad skulle jeg opnå ved det? Jeg er jo kun forpagter, så jeg ejer jo ikke ret meget af inventaret, sagde han til TV2.