Vejlenser ny kommunaldirektør på Fanø

Den 53-årige Lars Møgeltoft Poulsen fra Vejle bliver ny kommunaldirektør på Fanø, besluttede byrådet i dag. Han tiltræder 1. august.

Lars Møgeltoft Poulsen efterfølger Lars Olsen, der er tiltrådt i en nyoprettet stilling som direktør i Videnscenter for Kystturisme.

Der var 22 ansøgere til stillingen som kommunaldirektør i landets mindste kommune med 5000 indbyggere.

Den nye kommunaldirektør er cand. jur. fra Aarhus Universitet og kommer aktuelt fra stillingen som social- og sundhedsdirektør i Billund Kommune.

Erfaring fra en større ø

- Vi er stolte over, at så mange kvalificerede mennesker havde lyst og mod til at ville arbejde med de udfordringer og fordele vi har her på Fanø, siger borgmester Erik Nørreby. Lars Møgeltoft Poulsen er klart et tilvalg for os. Når vi har valgt at åremålsansætte Lars Møgeltoft Poulsen i en periode på 6 år er det, fordi vi er sikre i vores valg. I Lars Møgeltoft Poulsen får vi en kommunaldirektør, der har baggrunden i orden som jurist og med mange års erfaring som topchef i den kommunale verden. Lars Møgeltoft Poulsen har også erfaring som kommunaldirektør på en ø, dog en noget større ø end Fanø, nemlig i Grønland.