TV der bevæger dig

Vejles sejr i Horsens holder liv i superligahåbet

- Vi skal stadig udelukkende fokusere på os selv og tage én kamp ad gangen – så må vi se, hvad det bringer i den sidste ende, siger cheftræner og sportschef Steen Thychosen.

Vejle Boldklub holder med sejren på 1-0 over AC Horsens liv i håbet om at rykke op i superligaen, hvor tre klubber kæmper om den sidste plads.

Vejle og Vendsyssel kæmper hårdt for at kunne passere Silkeborg, der lige nu indtager den vigtige tredjeplads i første division, der udløser den sidste oprykningsbillet.

Onsdag aften vandt alle tre hold deres kampe - og derfor er intet ændret før de sidste tre spillerunder. Silkeborg har på tredjepladsen 54 point, mens Vejle og Vendsyssel følger efter med 50 point.

Silkeborg har dermed  et forspring på fire point til Vejle og Vendsyssel - og der er 12 point at spille om. Silkeborg og Vejle mødes i sidste spillerunde.

- De andres resultater beskæftiger vi os ikke med. Vi skal stadig udelukkende fokusere på os selv og tage én kamp ad gangen – så må vi se, hvad det bringer i den sidste ende. Nu gælder det foreløbig om at komme til Næstved 2. pinsedag og yde en rigtig mandfolkepræstation, siger cheftræner og sportschef Steen Thychosen til Vejle Boldklubs hjemmeside efter sejren i Horsens, der kom i hus på et mål af Anders Kure et kvarter før tid.

FC Fredericia var onsdag aften i kamp i Næstved, hvor det blev uafgjort i en kamp uden mål. FC Fredericia indtager nu sjettepladsen i 1. division med 43 point.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden