TV der bevæger dig

Venstre-afhopper i spidsen for De Radikale

Ulrich Kristensen, 45 år, der ses til højre, bliver spidskandidat for Det Radikale Venstre.

Ulrich Kristensen, der netop har forladt Venstres byrådsgruppe i Billund Kommune, er nu ny spidskandidat for Det Radikale Venstre til kommunalvalget.

Ulrich Kristensen, 45 år, der onsdag meldte ud, at han forlod både partiet og Venstres gruppe i Billund Byråd, bliver spidskandidat for Det Radikale Venstre. 

Han forlod Venstre med den forklaring, at han synes, Venstres gruppe i byrådet var et "tungt apparat" at være en del af. Han har siddet i byrådet i godt tre år.

Ulrich Kristensen stiller nu op for Det Radikale Venstre. il efterårets kommunalvalg og det sker sammen med sin farbror, Henning Kristensen,  61 år og 38-årige Mads S. Helbo.

- Vi tror på sammenholdet i Billund Kommune og på at Børnenes Hovedstad kan være en afgørende faktor for fortsat positiv bosætning og for erhvervsudviklingen i kommunen ligesom vi også tror på et stærkt og rigt kultur- og fritidsliv i form af Magions s rolle og funktion som kulturcenter i forhold til hele kommunen, lyder det i en fælles udtalelse fra de tre kandidater.

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu